Χρηστικά - Μεταφορές-Νάυλοι

ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  
Κλιμαντίρης Παναγιώτης & συνεργάτες                
ektelonistika.gr 
 
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επιχείρησή μας  <<ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:Π.ΚΛΙΜΑΝΤΙΡΗΣ & συνεργάτες>>ασχολείται και αναλαμβάνει ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥΣ σε ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ, παντός  είδους Εμπορευμάτων και Αυτοκινήτων.
   Με 20 ετη εξειδικευμένη εμπειρία σε εκτελωνισμούς παρέχουμε άμεση πληροφόρηση σε :Μεταφορές-Ναύλους-Δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις, εμπορευμάτων- περιορισμούς και παντός είδους εκτελωνιστικές διαδικασίες.
    Αναλαμβάνουμε όλες τις Εκτελωνιστικές διατυπώσεις, σε όλα τα Τελωνεία της χώρας ,με το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών μας, με δυνατότητα παροχής ευνοϊκών οικονομικών όρων.
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ για εκτελωνισμούς, όλων των ειδών οχημάτων- αυτοκινήτων και για όλες τις εξειδικευμένες κατηγορίες <<ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ - ΑΝΑΠΗΡΟΙ - ΜΕΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ - ΤΑΧΙ >> παρέχουμε άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
     ΑΠΑΝΤΑΜΕ αυθημερών από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση σε όλα τα ηλεκτρονικά  μηνύματα σχετικά με αξίες - φόρους - απαιτούμενα δικαιολογητικά για τον εκτελωνισμό εμπορευμάτων και αυτοκινήτων.
Επίσης αναλαμβάνουμε <<ΚΤΕΟ - ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΑΣ Ε.Ε - ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ - ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.
ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ-ΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΜΑΞΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ  7  ΕΩΣ  20  ΗΜΕΡΕΣ.
Θα μας βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση.
Κλιμαντίρης   Παναγιώτης  κιν. 6944571034
Μουρτζάκης  Ιωάννης         κιν. 6944478852
Κλιμαντίρης   Λευτέρης  
Tηλ: 210 5774827, fax :210 5779600